Elaboració

La materia primera que s'utilitza per a l'elaboració dels nostres vins prové d'una agricultura tradicional i respectuosa amb el medi ambient.

A causa de l'orografia abrupte del terreny, molts dels processos de l'elaboració del vi es fan d'una forma manual i tradicional.

Les varietats que s'utilitzen són principalment garnatxa negra, garnatxa blanca, carinyena i macabeu, i en menor proporció, cabernet sauvignon, merlot i chardonnay.

El vi s'elabora a mitjans d'octubre, moment en què el raïm es troba en el punt òptim de maduració en aquesta zona del Montsant. L'excepcionalitat de les nostres veremes tardanes ha donat nom a una de les principals marques del celler, Octubre, de la que se'n fa vi blanc, rosat i negre. Cingles Blaus produeix tres marques més de vi: Mas de les Moreres, que és el vi que procedeix de les vinyes del mas que així `s'anomena; Cingles Blaus Selecció, fet del raïm de més qualitat de la collita; i Cingles Blaus Aurí, un vi blanc dolç, d'un color gairebé groc, semblant a l'or.

La baixa producció de les vinyes per raó de la climatologia severa de la zona, juntament amb l'altitud en que es situen, asseguren un vi d'altíssima qualitat i d'una màxima concentració.

Informació de contacte

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida
  • OFICINA: 977 31 03 82
  • MÒBIL: 657 96 91 85

Estem presents en els mitjans sociales més
rellevants.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localizació

On som:

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos